Dit is de beste raamdecoratie voor op kantoor

Raamdecoratie op kantoor

De uitstraling van uw kantoor is erg belangrijk. U wilt immers een prettige werkomgeving creëren voor uw werknemers. En wanneer u klanten ontvangt, wilt u dat het kantoor de identiteit van uw bedrijf uitstraalt. Een van de eenvoudige manieren om te zorgen voor een mooi interieur in uw kantoor is door het (laten) plaatsen van raamdecoratie. Maar die mooie uitstraling is niet het enige voordeel. In dit blog vertelt de expert van Van der Weck Vloeren er meer over.

Plissés en duettes verhogen concentratie

Plissés en duettes zijn ideaal om de concentratie te verhogen in bijvoorbeeld een vergaderruimte. Tijdens een vergadering wilt u er immers voor zorgen dat iedereen zich kan concentreren op hetgeen wat besproken moet worden. Plissés en duettes kunt u naar boven of naar beneden open maken. Wanneer u ze voor het raam hangt kan daglicht wel nog gewoon naar binnen vallen, maar wordt niemand afgeleid door wat zich buiten de vergaderruimte afspeelt.

Geluiddempende en verduisterende gordijnen

Ook gordijnen vormen een zeer stijlvolle toevoeging aan uw ruimte. U kunt deze raamdecoratie namelijk in heel veel verschillende designs, kleuren en materialen krijgen. Een van de grote voordelen is dat ze een geluiddempende werking hebben. Dat betekent dat ze de akoestiek in een ruimte aanzienlijk verbeteren. Door gordijnen op te hangen zal uw kantoor veel minder ‘hol’ klinken, en heeft u minder, of zelfs helemaal geen last meer van een echo. Geeft u regelmatig een presentatie met behulp van bijvoorbeeld projectoren? Dan is het slim om te kiezen voor verduisterende gordijnen.

Jaloezieën voor privacy

Op veel werkplekken is privacy van groot belang. Denk hierbij aan de kantoren van advocaten en psychologen. Ook wanneer er belangrijke gesprekken gevoerd moeten worden, kan het zijn dat privacy erg gewaardeerd wordt, bijvoorbeeld wanneer het contract van een van de medewerkers beëindigd wordt. De ideale vorm van raamdecoratie is dan jaloezieën. Wanneer u ze (gedeeltelijk) dichtdraait, behoudt u wel de privacy, maar kan er wel nog daglicht naar binnen komen.

Raamdecoratie van Van der Weck

Wilt u weten welke raamdecoratie het beste geschikt is voor bij u op kantoor? Schakel dan de hulp in van Van der Weck! Vul het contactformulier hier op de site in, bel 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. Bij Van der Weck Vloeren vindt u de mooiste raamdecoratie voor op kantoor.