De nieuwe kast trends anno 2021

Uw kast is onderdeel van de ruimte

De kast is een onmisbaar meubelstuk in elke slaapkamer. Visueel is het echter een meubelstuk dat veel ruimte in beslag neemt en de slaapkamer kleiner doet lijken dan hij in werkelijkheid is. Dat weten we bij Van Der Weck Vloeren maar al te goed. Maar wist u dat er ook zogenaamde ‘onzichtbare kasten’ bestaan? Meubels met een design die passen bij de omgeving van uw kamer, waardoor ze onderdeel lijken te zijn van de muren en volledig in uw interieur opgaan. Klinkt dat goed? Lees verder om erachter te komen of dit wellicht iets voor uw woning is!

Ruimtebesparende schuifdeuren

Aangezien de meeste slaapkamers een groot tweepersoonsbed hebben, is de ruimte zeer beperkt om een grote kledingkast te plaatsen. Wanneer u een kast tegen de muur aan plaatst, lijkt deze helemaal niet in de weg te staan. In plaats van klapdeuren kunnen wij bij Van Der Weck Vloeren schuifdeuren maken die u kunt openschuiven. Schuifdeuren hebben geen handgrepen nodig om te openen. Een kast met schuifdeuren biedt op deze manier veel voordelen voor kleinere slaapkamers.

Maak gebruik van de ruimte

Ga voor een kast die past bij de vorm van uw woon- of slaapkamer. Met Van Der Weck Vloeren kunt u alle kanten op. Heeft u een lege hoek? Kies dan bijvoorbeeld voor een L-vormige kast, maar geef de deuren een licht gebogen vorm, zodat er continuïteit lijkt te zijn. Een kast kan ook een element zijn om ruimtes mee te verdelen. Zo kunt u een kast met een moderne uitstraling gebruiken om meer ruimte te creëren. Zowel de voor- als achterkant kan worden gebruikt als opslagruimte, zodat u ook nog eens ruimte bespaart.

Een kast op maat

Om echt van uw ruimte te profiteren, kiest u voor de op maat gemaakte kasten van Van Der Weck Vloeren. Het voordeel van onze op maat gemaakte kledingkasten is niet alleen dat u de ruimte krijgt die u nodig heeft voor uw kleding, maar ook dat die naadloos in uw slaapkamer past zonder visueel te botsen met de interieurstijl. Door de kast een kleur te geven die onopvallend is, lijkt de kast er niet eens te zijn.

Uw eigen onzichtbare kast

Bent u enthousiast geworden? Vraag naar meer informatie en alle mogelijkheden voor het aanschaffen van uw eigen onzichtbare kast. Neem contact op voor meer informatie via het contactformulier hier op de site, bel 033-2584727 of stuur een mail naar info@vanderweckvloeren.nl. We horen graag hoe we u van dienst zijn.