Laminaatwinkel Bunschoten

Kies vanuit Bunschoten voor laminaat met kwaliteit voor een eerlijke prijs

Wilt u een laminaat en van uitstekende kwaliteit? Kies dan voor van der Weck vloeren. U vindt bij ons een breed assortiment aan verschillende soorten laminaat. Diverse kleuren voor elk interieur en elke stijl. Kom eens langs in onze showroom en wij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat. Wist u dat wij eventueel ook het laminaat bij u thuis kunnen leggen? Wij denken graag met u mee. U kunt ons vanuit Bunschoten ook benaderen voor traprenovaties, parket, PVC of vinyl vloeren.

Van der Weck Vloeren

Contactgegevens

Noordewierweg 97
3812DC Amersfoort

033-2584727
info@vanderweckvloeren.nl

Openingstijden

Dinsdag 10:00 – 16:00
Woensdag 10:00 – 16:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00

Neem contact op

Beste prijs garantie

Professionele montage

10 jaar fabrieksgarantie

CBW erkend

Maak gebruik van onze legservice in Bunschoten

Wanneer u bij ons laminaat gaat kopen, kunt u kiezen uit topmerken. Laminaat komt alleen goed tot zijn recht als deze goed is gelegd. Om die reden bieden wij een legservice aan. En geloof ons, een goed gelegde vloer is de kleine bijdrage zeker waard. Om ervoor te zorgen dat het laminaat naar behoren gelegd wordt, hebben we een intensieve cursus gevolgd. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u ook tevreden bent.

Traprenovatie in Bunschoten? Bel ons voor!

Ook voor een professionele traprenovatie in Bunschoten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren dit werkje uit met uitstekend vakmanschap, deskundigheid en een persoonlijke service. Alle werkzaamheden voeren wij zelf uit. Wij maken dus geen gebruik van tussenpersonen. Hierdoor kunnen wij u de service bieden die u verdient en kunnen we u in Bunschoten advies op maat geven. Wij voeren traprenovaties uit met tapijt, PVC of laminaat. Is uw trap in Bunschoten toe aan een traprenovatie? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact op als u interesse heeft in onze PVC, vinyl vloer of laminaatvloeren

Wilt u laminaat van een goede kwaliteit in uw huis in Bunschoten?  Neem dan contact op en wij komen graag bij u in Bunschoten langs. Wij adviseren u graag en denken met u mee. Bel ons op: 033-2584727 of stuur een email naar: info@vanderweckvloeren.nl.