Terrasschermen

Terrasschermen

Bent u op zoek naar een terrasscherm als buitenzonwering? Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor terrasschermen met knikarm in elke maat en voor elk gewenst budget. Zo is er voor iedereen een geschikte optie die aan de persoonlijke wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een scherm met slingerstand of elektrische bediening, of voor een stabiel basisscherm met gesloten cassette. Bent u op zoek naar wat meer luxe? Kies dan het designscherm met extra functionaliteiten. Met een terrasscherm van Van der Weck Vloeren zult u snel genieten van aangename schaduw op zonnige dagen.

Alle voordelen van onze terrasschermen op een rijtje

Kwalitatief doek
Het doek is van hoge kwaliteit, waardoor u jaren lang kunt genieten van uw aankoop.

Zonder stiknaden

Onze doeken zijn altijd zonder zichtbare stiknaden.

Een knikarmscherm met hoge kwaliteit doek

Bij Van der Weck Vloeren hebben we terrasschermen met een knikarm, die voorzien worden van een uitstekende kwaliteit doek. Een terrasscherm moet natuurlijk tegen een stootje kunnen. Zo worden ze vaak blootgesteld aan weer en wind, en zitten ze vaak langdurig opgerold in de cassette. Waar u bij een goedkoper doek sneller beschadigingen ziet, heeft u met de kwalitatieve doeken van Van der Weck Vloeren jarenlang plezier van een mooi en sterk terrasscherm. Bovendien zijn onze doeken altijd zonder zichtbare stiknaden. Kortom, de voordelen van de terrasschermen van Van der Weck zijn:

  • Voor ieder budget een optie
  • Hoge kwaliteit doek voor jarenlang plezier
  • Geen zichtbare stiknaden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom.

Van der Weck Vloeren voor een scherpe prijs

Bij ons vindt u de beste kwaliteit terrasschermen met knikarm voor een scherpe prijs. Voor ieder budget is er een geschikte optie. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor andere soorten zonwering voor binnen en buiten? Denk bijvoorbeeld aan screens, raamdecoratie, rolluiken en gordijnen. Bovendien staan wij voor u klaar wanneer u een nieuwe vloer, traprenovatie of kast op maat wenst. Wanneer u kiest voor een terrasscherm van Van der Weck Vloeren, dan bent u verzekerd van:

  • Maatwerk
  • Klantvriendelijkheid
  • Garantie
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • De laagste prijs

Uw partner in terrasschermen

Zoekt u een terrasscherm met knikarm voor uw woning? Bij Van der Weck Vloeren vindt u voor elk budget een geschikte optie. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Meer informatie of een prijsindicatie ontvangen? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 033-2584727. Ook kunt u ons een mail sturen via info@vanderweckvloeren.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Wanneer u op zonnige dagen wilt genieten van schaduw door een terrasscherm bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.