Screens

Screens

Bent u op zoek naar screens als buitenzonwering voor uw woning of bedrijfspand? Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor een screen dat bij u past. Wanneer u screens bij ons koopt, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij bieden screens van 50 cm tot wel 600 cm breed. Bovendien stelt u zelf de screen samen die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Welke kleur en mate van doorzichtigheid kiest u? Wij hebben een zeer groot assortiment. Wilt u uw ruimte beschermen tegen de zon of wenst u nog wat meer privacy? Ga dan voor een screen van Van der Weck Vloeren.

Alle voordelen van onze screens op een rijtje

Windvast

U heeft keuze uit een basis screen of windvast ritsscreen. Deze laatste zal nooit klapperen wanneer het waait.

Doorzichtigheid naar keuze
Kies een screen die bij u past door zelf de mate van doorzichtigheid te bepalen.

In uw gewenste stijl
U kunt naast de doorzichtigheid ook zelf de kleur van uw screens bepalen.

De verschillende opties bij screens

Screens als buitenzonwering bieden u enorm veel voordelen. Zo is het materiaal UV-bestendig en brandwerend. Bovendien zijn er verschillende varianten mogelijk. Kiest u voor een basis screen of voor een windvast ritsscreen? Wanneer u kiest voor een windvast screen zal het nooit klapperen wanneer het buiten waait, omdat een ritsscreen ingesloten wordt in de geleider. Tevens heeft u de optie om voor een elektrische screen te kiezen. Een standaard screen wordt geleverd met bandbediening, waarmee u handmatig het doek kunt laten zakken en optrekken. Gaat u voor een elektrisch screen? Dan wordt er een motor geïnstalleerd met een schakelaar of afstandsbediening. Op deze manier laat u met nog meer gemak het doek zakken. Bovendien bepaalt u zelf de doorzichtigheid en kleur van de screen. U kunt zelf uw perfecte screen samenstellen.

Van der Weck voor maatwerk en de laagste prijs

Bij Van der Weck Vloeren bent u niet alleen verzekerd van echte kwaliteit screens die exact aansluiten bij uw wensen. Wij zorgen er namelijk ook voor dat u bij ons niet teveel betaalt. Zo heeft u altijd een screen voor een voordelige prijs. Naast screens kunt u bij Van der Weck Vloeren terecht voor rolluiken, terrasschermen, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, traprenovatie en kasten op maat. Kiest u de woonspecialist Van der Weck Vloeren? Dan bent u verzekerd van:

  • Maatwerk
  • Klantvriendelijkheid
  • Garantie
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • De laagste prijs

Van der Weck is uw partner in screens

Zoekt u nieuwe screens? Breng dan een bezoek aan de ruime showroom van Van der Weck Vloeren. Wij helpen u graag aan de buitenzonwering die u wenst voor uw woning of bedrijfspand. Wilt u meer informatie of een kostenindicatie ontvangen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 033-2584727. Ook kunt u ons een mail sturen naar info@vanderweckvloeren.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Voor nieuwe screens voor uw woning of bedrijfspand bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.