Rolluiken

Rolluiken

Zoekt u rolluiken voor uw woning? Dan bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Wij bieden rolluiken van de beste lameltypen in het formaat dat u nodig heeft. Door de uitstekende kwaliteit bent u verzekerd van jarenlang plezier van de rolluiken. Ze zijn namelijk getest op dikte, hoogte, vorm, vulling, sterkte en winddruk. Wist u dat onze rolluiken naast een verduisterende en zonwerende functie ook een isolerende functie hebben? Door de dubbelwandige aluminium lamel met isolerende kernschuimvulling wordt warmte ook nog eens buiten gehouden. Ideaal voor in de zomer. Zo geniet u het hele jaar door van de voordelen.

Alle voordelen van onze rolluiken op een rijtje

Isolerende functie
Onze rolluiken hebben naast een verduisterende functie tevens een isolerende functie.

Verschillende kleuren leverbaar

U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren rolluiken, zonder meerprijs.

Keuze uit verschillende opties

Bij Van der Weck Vloeren vindt u rolluiken in de afmeting die u zoekt. Bovendien kiest u zelf hoe het rolluik eruit zal zien. Zo kunt u uit 10 verschillende kleuren kiezen, zonder dat u hier extra voor betaalt. De rolluiken worden standaard geleverd met bandbediening. Hiermee laat u handmatig het rolluik zakken en kunt u het optrekken. Heeft u behoefte aan iets meer gebruiksgemak? Tegen een meerprijs kan er een motor geplaatst worden, zodat u het rolluik elektrisch kunt bedienen. Met deze opties stelt u zelf het rolluik samen dat bij uw persoonlijke wensen aansluit. Breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Van der Weck voor kwaliteit tegen een lage prijs

Bij Van der Weck vloeren bent u verzekerd van de beste kwaliteit rolluiken tegen een lage prijs. Wij zorgen ervoor dat u bij ons nooit meer betaald dan bij onze concurrenten. Bovendien kunt u bij ons terecht voor andere soorten zonwering, zoals screens, terrasschermen, raamdecoratie en gordijnen. Een nieuwe vloer, traprenovatie of kast op maat? Ook dan bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres. Kiest u voor onze service? Dan verzekeren wij u:

  • Maatwerk
  • Klantvriendelijkheid
  • Garantie
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offerte
  • De laagste prijs

Uw partner in rolluiken

Bent u op zoek naar nieuwe rolluiken voor uw woning? Breng gerust een bezoek aan onze showroom. Bij ons vindt u de buitenzonwering die u wenst voor uw woning of bedrijfspand. Wilt u direct contact opnemen of meer informatie ontvangen? Bel dan naar 033-2584727. Bovendien kunt u ons een mail sturen via info@vanderweckvloeren.nl of een bericht achterlaten via het contactformulier hier op de website. Wanneer u nieuwe rolluiken zoekt voor uw woning bent u bij Van der Weck Vloeren aan het juiste adres.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.