Buitenzonwering trends in 2021

Beschermend en stijlvol

Hoewel het erop lijkt dat de zomer van 2021 wat kouder gaat worden dan we gewend zijn, wil dat nog niet zeggen dat we dit jaar helemaal geen zon zullen ervaren. Bovendien mogen we niet vergeten dat uv-straling gevaarlijk kan zijn als u zich er langdurig aan blootstelt. Van Der Weck Vloeren biedt een aantal mooie mogelijkheden om schaduw te creëren in huis en tuin. Op deze manier bent u beschermd en heeft u ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan uw woning! Laten we eens kijken naar enkele van de beste manieren om u comfortabel en veilig te houden in uw eigen tuin.

Rolluiken en screens

Als u graag buiten bent, maar u zich zorgen maakt over uw privacy, is onze slimme buitenzonwering een geweldige manier om toch van uw buitenruimtes te genieten. Hoewel screens traditioneel worden toegepast als raamdecoratie binnenshuis, zijn ze bij Van Der Weck Vloeren in vele uitvoeringen verkrijgbaar, ook voor buiten! U kunt de hoogte van de screens naar wens aanpassen om uw gewenste privacy en comfort te behouden. Ook op het gebied van rolluiken voor buiten bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag Van Der Weck Vloeren voor meer informatie.

Terrasscherm als buitenzonwering

Terrasschermen zijn een geweldige manier om veelzijdigheid toe te voegen als het gaat om meer schaduw in uw buitenruimte. Bij Van Der Weck Vloeren zijn er een aantal verschillende opties om uit te kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een grote ruimte bedekken, zoals een terras of tuin, dan is een uitschuifbare terrasoverkapping waarschijnlijk de beste keuze. Permanente terrasschermen zijn echter een stuk steviger en zullen minder snel beschadigd raken door harde wind in vergelijking met het intrekbare alternatief. Wilt u weten welke u het beste kunt kopen? Neem contact op met ons!

Luifels, overkapping en gordijnen

De terrasoverkappingen en luifels van Van Der Weck Vloeren zijn een goede semi-permanente optie om schaduw te creëren op een tuin of terras. Terrasoverkappingen kunnen aan bestaande constructies worden bevestigd om u zelfs in de felste zon koel te houden. Houdt u meer van tropische sferen? Overweeg dan om elegante gordijnen aan uw terrasoverkapping of luifel te hangen. Dit verhoogt niet alleen het schaduwniveau, maar wekt ook de illusie van een oase van rust in uw eigen achtertuin!

De zonwering specialist

U kunt bij Van Der Weck Vloeren terecht voor al uw buitenzonwering met een ruime keuze uit screens, rolluiken en terrasschermen. Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 033-2584727 of door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of om uw wensen te bespreken.