Breng sfeer in huis met stijlvolle vitrage

Het ruime assortiment vitrage van Van der Weck Vloeren

Vitrage is al sinds jaar en dag een populaire manier om meer sfeer én privacy te creëren in een woning.

Wat is vitrage?

Vitrage is een dun gordijn dat gemaakt is van polyester. Deze gordijnen zijn licht- en luchtdoorlatend, maar zorgen wel voor de nodige privacy. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Sommige mensen denken bij vitrage nog aan die ouderwetse kanten gordijnen. Tegenwoordig is vitrage echter in alle soorten en maten verkrijgbaar! Bij Van der Weck Vloeren hebben wij een ruim assortiment vitrages, denk bijvoorbeeld aan:

  • Witte vitrages
  • Vitrages met een patroon
  • Vitrages in verschillende kleuren
  • Dikke vitrages
  • Dunne vitrages

Bij Van der Weck Vloeren vindt u dus altijd de vitrage die past bij uw interieurstijl en uw wensen.

De voordelen van vitrage

Vitrage gordijnen zijn niet voor niets zo populair. Er zitten namelijk een heleboel voordelen aan verbonden. Zo beschermt vitrage uw interieur tegen de felle zon, waardoor uw meubels niet zullen verkleuren. Daarnaast brengt vitrage veel sfeer in uw woning. Ramen zonder raambekleding ogen immers heel kaal en ongezellig. Een ander voordeel is dat u de inkijk in uw woning kunt beperken door vitrage voor uw ramen te plaatsen. Zo kunnen nieuwsgierige voorbijgangers niet meer zomaar binnenkijken terwijl u net lekker op de bank zit. Verder is vitrage prima te combineren met andere gordijnen en zijn ze bijzonder vriendelijke geprijsd bij Van der Weck Vloeren. Ook staat vitrage niet alleen mooi in de woonkamer, maar ook in de keuken of de slaapkamer komen deze gordijnen goed tot hun recht.

Kom een kijkje nemen in de showroom van Van der Weck Vloeren

Wilt u graag vitrage in uw woning, maar weet u nog niet zo goed welke soort? Kom dan eens langs in de showroom van Van der Weck Vloeren! Onze specialisten helpen u graag met de ideale vitrage voor uw wensen en interieurstijl. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier hier op de site. Laat een bericht voor ons achter via het formulier, dan krijgt u zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook bellen naar 033-2584727 of mailen naar info@vanderweckvloeren.nl. De ideale vitrage voor uw interieur vindt u bij Van der Weck Vloeren!