Behoudt uw privacy met deze raamdecoratie!

Privacy in uw eigen huis

Woont u naast een drukke weg waar veel mensen langslopen, en heeft u een raam dat op deze weg uitkijkt? Dan zult u ongetwijfeld meer dan eens last hebben van mensen die bij u naar binnen kijken. Dat is een flinke inbreuk op uw privacy. In uw woning heet u uiteraard behoefte aan een veilig gevoel, en wilt u zichzelf kunnen zijn. Daarom is het verstandig om, wanneer u zo’n raam heeft dat op een drukke weg uitkijkt, te kiezen voor raamdecoratie waarmee u uw privacy behoudt. Inbetweens zijn dan de perfecte keuze! Van der Weck vloeren vertelt u waarom.

Wat zijn inbetweens?

Zoals de naam al zegt, zitten inbetweens ergens tussenin. Ze zijn een middenweg tussen een vitrage en een gordijn. Dit betekent dat ze wel licht doorlaten, maar dat ze tegelijkertijd ook voor privacy zorgen, omdat niet zomaar iedereen naar binnen kan kijken. Ze zijn dus multifunctioneel! Bij Van der Weck Vloeren helpen we u graag door inbetweens op maat te maken die volledig bij uw woning passen en aan al uw wensen voldoen.

Waarom kiezen voor inbetweens

Waarom moet u juist voor inbetweens kiezen als u uw privacy wilt verhogen? Wij zetten de voordelen van deze raamdecoratie op een rij:

  • Natuurlijk verhoogt u uw privacy. Mensen die voorbij lopen, zien door de gordijnen heen bijvoorbeeld wel silhouetten, maar meer is er niet te zien.
  • Met de inbetweens houdt u felle zon tegen, maar u heeft toch nog een mooie lichtinval in uw kamer.
  • Het is een zeer stijlvolle raamdecoratie, die het interieur van uw woning echt afmaakt.
  • U kunt inbetweens combineren met andere zonwering. Zo kunt u bijvoorbeeld de inbetweens overdag dichtmaken om uw privacy te behouden terwijl er toch genoeg licht binnenkomt, en ‘s avonds de gordijnen sluiten, zodat uw kamer donker wordt.
  • De inbetweens van Van der Weck vloeren worden op maat gemaakt, zodat ze altijd perfect bij uw woning en uw interieur passen.

Kies voor inbetweens van Van der Weck

Genoeg redenen dus om te kiezen voor de stijlvolle inbetweens van Van der Weck Vloeren! Neem eens contact op om de mogelijkheden van inbetweens voor uw woning te bespreken. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 033-2584727 of door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl. Wij horen graag wat de wensen zijn voor uw inbetweens!