Alles wat u wilt weten over traprenovatie!

Wat is een traprenovatie?

Is uw trap niet mooi meer, of wilt u de trap aanpassen aan de stijl van uw interieur? Met een traprenovatie door Van der Weck Vloeren kunnen uw wensen worden gerealiseerd. Wij renoveren graag uw trap en dat doen we met vakbekwaamheid en persoonlijke service. Laat uw trap bekleden met tapijt, pvc of laminaat en maak uw (oude) trap weer als nieuw! Bent u benieuwd naar de redenen voor een traprenovatie? Lees dan snel verder!

Redenen voor een traprenovatie

Natuurlijk zijn er verschillende redenen voor het laten doen van een traprenovatie. Zo kan het zijn dat uw trap niet meer veilig is, bijvoorbeeld door beschadigingen. Wanneer u uw trap laat renoveren weet u zeker dat deze weer helemaal veilig is. Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat u uw trap niet mooi meer vindt, of dat uw trap versleten is. Ook dat kan makkelijk verholpen worden door een traprenovatie! En ook als u gewoon toe bent aan iets nieuws in huis, is een traprenovatie een goede optie. Een nieuwe trap met mooie verlichting, functionele trapleuningen en een passende stijl heeft meerwaarde voor uw huis, maar natuurlijk ook voor u.

Verschillende traprenovaties

Bij Van der Weck Vloeren kunt u terecht voor een traprenovatie met pvc, tapijt of laminaat. Bij een laminaat traprenovatie wordt het laminaat op de bestaande traptreden gelegd, dit geeft een strak effect. Laminaat is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en tinten en is onderhoudsvriendelijk. Ook tapijt traprenovatie is mogelijk bij ons. Als u kiest voor een tapijt traprenovatie, heeft u de keuze uit veel kleuren. Het grote voordeel van tapijt op uw trap is dat al het geluid gedempt wordt. Daarnaast voelt tapijt lekker zacht en is het ook de ideale oplossing als u de oude of kapotte traptreden wilt camoufleren. Een traprenovatie met pvc is ook zeer onderhoudsvriendelijk en kras- en stootvast. Laat u inspireren en kies voor een traprenovatie!

Laat uw traprenovatie doen door een specialist!

Een traprenovatie is echt vakwerk, en daarom is het zeer aan te raden om uw traprenovatie door specialisten uit te laten voeren. De experts van Van der Weck Vloeren adviseren u graag over een traprenovatie. Binnen één dag zorgen we bij u al voor een prachtig gerenoveerde trap. Daarnaast is hierbij geen sloopwerk nodig en werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten. Laat uw traprenovatie uitvoeren door een ervaren specialist!