5 voordelen van elektrische raamdecoratie

Elektrische raamdecoratie: een populaire keuze

Elektrische raamdecoratie wint sinds enkele jaren sterk aan populariteit in Nederlandse huishoudens. Dat is zeker niet verwonderlijk, vanwege alle voordelen die hierbij komen kijken. In dit blogartikel van Van der Weck Vloeren vertellen wij u meer over de 5 grootste voordelen van het laten installeren van elektrische raamdecoratie.

1: Blijf zitten waar u zit

Het grootste voordeel van elektrische raamdecoratie, is dat u kunt blijven zitten waar u zit. Het op afstand bedienen van uw gordijnen maakt dat u niet op hoeft te staan om deze te sluiten. In plaats daarvan kunt u heerlijk in uw luie stoel of bed blijven liggen.

2: Uw elektrische raamdecoratie op maat

Net als bij traditionele raamdecoratie, kunt u ook uw elektrisch aangedreven raamdecoratie op maat laten maken. Van der Weck Vloeren is hiervoor uw specialist en kan u uitstekend adviseren over de systemen die verkrijgbaar zijn. Vervolgens kunnen onze experts u een systeem aanraden dat het best bij uw behoeften past en dit voor u installeren.

3: Sluit uw raamdecoratie aan op een hub

Is uw woning gedeeltelijk of al helemaal smart, dan kunt u uw elektrische raamdecoratie hier moeiteloos op aansluiten. Zo kunt u al uw processen in huis volledig automatiseren. U kunt dit zo specifiek maken als u zelf wilt – zo kunt u bijvoorbeeld de openings- en sluittijden van uw raamdecoratie per kamer instellen. Ook kunt u zorgen voor zonwering op de juiste momenten en wanneer u op vakantie bent, het laten lijken alsof u gewoon thuis bent.

4: Nooit meer moeilijk doen

Los van het niet hoeven opstaan voor uw gordijnen, is elektrische raamdecoratie ook een uitkomst voor ramen die minder toegankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan hoge ramen, dakramen of ramen waar meubels voor staan. Dankzij een elektrische aansturing bespaart u uzelf de moeite om dagelijks uw spullen te verschuiven of te moeten beklimmen.

5: Mogelijk voor allerlei typen raamdecoratie

Het vijfde voordeel van elektrische raamdecoratie, is dat deze geschikt is voor bijna alle soorten gordijnen en binnenzonwering. Zo kunt u de volgende typen raamdecoratie elektrisch maken:

  • Rolgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Jaloezieën
  • Duette®Shades

Raadpleeg onze experts voor uw elektrische raamdecoratie

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van elektrische raamdecoratie? Kies dan uit één van de talloze mogelijkheden die passen bij u en uw woning. Raadpleeg hiervoor één van de experts van Van der Weck Vloeren om al uw wensen en mogelijkheden te bespreken.