3x de mooiste zomerse raamdecoratie

Raamdecoratie met zomers tintje

De zomer is dan nu ook echt eindelijk aangebroken in Nederland. Is uw woning er al helemaal klaar voor? Heeft u bijvoorbeeld al gezorgd voor mooie zomerse raamdecoratie? Zo niet, dan bent u bij Van der Weck Vloeren aan het goede adres. Naast mooie vloeren van hoge kwaliteit leveren en plaatsen we namelijk ook topkwaliteit raamdecoratie. Ook met een zomers tintje! In dit blog leest u er meer over!

1. Sfeer en comfort met plissés

Sfeer en comfort staan centraal bij plissés, geschikt voor elke woonruimte. Plissés zijn de meest toegepaste vorm van raamdecoratie. Plissés bestaan uit een laagje gevouwen stof dat zich als een soort harmonica opvouwt als die opgetrokken wordt. Super handig, maar ook heel stijlvol. Plissés zijn namelijk in heel veel stijlen, modellen en kleuren verkrijgbaar. Van transparant tot (semi)verduisterend, bij Van der Weck vindt u de zomerse plissés die perfect bij uw woning passen.

2. Romantische shutters

Zomers, sfeervol en romantisch, dat zijn toch wel de woorden waarmee we onze shutters willen beschrijven. Shutters zijn houten raamdecoratie luiken die er mooi strak uitzien, maar toch een romantisch tintje geven aan elk interieur. De shutters bestaan uit kwartiers gezaagde lamellen die voorzien zijn van een luxe afwerking. De bediening kan handmatig, met een tilstok of met verborgen bediening (een aluminium lat aan de achterkant).

3. Licht en privacy met multishades

Spelen met licht en privacy doet u met onze multishades. Door de positie van de banen tegenover elkaar te verstellen, kunt u naar wens de multishades helemaal open, half open en helemaal dicht maken. Dit op elke gewenste hoogte. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel licht u in huis laat, en in hoeverre er van buiten naar binnen gekeken kan worden. In ons assortiment vindt u de mooiste multishades van hoge kwaliteit. Ze zijn geschikt voor elke ruimte en in passen bij elk woonstijl. Dat komt onder andere doordat ze in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar zijn.

Mooie zomerse raamdecoratie bij Van der Weck

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken tussen de verschillende soorten zomerse raamdecoratie? Of zou u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 033-2584727 of door een mail te sturen naar info@vanderweckvloeren.nl.